wow!!!:P

Monday, 13 August 2012

ouh melting....

salam....hahai...
sekarang ni...aku sedang dilande demam running man yg osem tuh...
lagi2 kat kang gary..ouh..melting okeh...
gare2 mamat gary ni...aku snggup search pic die..haha
pergh..klaw si gary ni pakai cap uh...osem sei..=.=

ouh..die x la hensem..tp kalaw kat rm kn..dy mcm cool2 je wei...=.=
n tadi saje2 je maen search lagu die kat youtube...
okeh...rapper yg osem k...melting wei...=.=
aish.....x bole nak ckp ape dah taw..huhu
lagu ni baru la jugak rase nye...not bad la...
yang ni best la..sedap....=.=..
sape tgok rm??lagu ni salu kuar bile time part sukjin..haha...sedap sedap sedaaaaaap !!
ouh...baru ni jek la video yg aku jumpe pasal gary ni.. tpi dy memg rapper yg best!!! i like !!!:)
stay osem gary..haha...sarangheyo..:) peace~~~

Thursday, 9 August 2012

segmen : blogwalking sambil follow


hai...first time ni nak join segmen blogwalking...
jom la join jugak !! :)


mari gegar kan segmen ni jom..lai lai lai...
ni ha care nak join..senang jek...

1: buat satu entri pasal segmen ni dgan tajuk Segmen : Blogwalking sambil follow
2: letak banner dekat atas ni dan link kan ke entri ni.
3: follow blog ni,siape yg tak tahu,kotak follower ade dekat gambar perempuan yang pakai topi bunga
dekat sidebar.
4: Siapp..hantar link yang betul ke entri ni..TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI.

meh join jom...just tekan link ni je k..senang je..
:) :) :) 

peace~~

biar lah gambar pengganti bicara..uwaah..:)





TEKAN BUTTON KIRI UNTUK BESAR...


maaf buruk...kerja tangan sendiri kan...
x kreatif mane pon..cume saje mengisi mase lapang..haha..

peace~~~

x sabar nye !


hahai....
seriously..sangat tak saba okeh...
x saba ape???
x saba NAK RAYE !!!!
ceh...pose pon x cukup lagi..ade hati nak raye..puuih....:P
kat hostel..da ramai da pasang lagu raye..
kalo g mane2 shoping complex pon,lagu raye yg dyorg dok maen kn taw...
memg buat aku x saba nak raye taw...
hope tahun ni dapat banyak duit raye...
even umo da 19 kan...
selagi x kerje..duit raye layak utk aku...hahahaha(gelak sahitoon)
so...sempena kesempatan ini..saya...hanya insan biasa...tiada kelebihan apa apa..
ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA !! KEBABOOOOM...
hahahahaha....gelak golek gembira !


p/s :sory.da x de idea nak tulis..mrepek je la psl raye..haha

peace~~~

long time ago..:)


hai..agak lame jugak la x update blog kan..
btw...semue nye berjalan lancar ye kawan2..:)
mcm biase,,hidup sedang dipenuhi dgan kuiz n test..=.=
dis week..kene hantar TERM PAPER...
n kitorang ade 3 test ECM,ECG,N CSC..
oseem kan???
hahaha..da la x study pape..=.=
tetapi....walau bagaimanapun...RUNNINGMAN tetap diutamakan...
rase mcm x lengkap hari taw klau x tengok rm..haha...
*maaf..saye da demam rm..*=.=
lagi2 sejak dah jatuh hati nan gary...haha..malu..
tapi agak tension la..dengan kuiz...test...
pastu x de air plak..memg _______ la kan....=.=
even x de air pon..kitorg still mndi k..tiap pgi berebut2..
tolak2..sbb nak air taw..
kami sanggup bermati matian demi air..cerita tipu.:)
tapi alhamdulillah..air dah ade da...
so bole la kite mandi dengan seronok nye..weee:)
n fyi,sekarang aku rase freeeeedom gile wei..
sbb term paper bel da siap!!
n ctu present da setel!!
n ecg dah test!!!
horreeeeyyyy...so tgal test csc je la..
hope bole buat..doakan ak yek...


maaf jike kedatangan gambar ini adalah tibe2..huhu..
sebab da x tau nak ckp ape dah...
btw,pic kat atas ak buat sendri..tu yg burok tuh..haha
k la...da mlm..time to sleeeppp...:)

peace ~~~~~