wow!!!:P

Thursday, 9 August 2012

segmen : blogwalking sambil follow


hai...first time ni nak join segmen blogwalking...
jom la join jugak !! :)


mari gegar kan segmen ni jom..lai lai lai...
ni ha care nak join..senang jek...

1: buat satu entri pasal segmen ni dgan tajuk Segmen : Blogwalking sambil follow
2: letak banner dekat atas ni dan link kan ke entri ni.
3: follow blog ni,siape yg tak tahu,kotak follower ade dekat gambar perempuan yang pakai topi bunga
dekat sidebar.
4: Siapp..hantar link yang betul ke entri ni..TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI.

meh join jom...just tekan link ni je k..senang je..
:) :) :) 

peace~~

3 comments:

  1. salam singgah sini dari segmen yang sama... slamat bpuasa dan slamat hr raya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join. Jom start blogwalking dan follow memfollow ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal..dari segment yg sama..
    dh follow sini,jgn lupa follow saya balik :)

    http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

    ReplyDelete