wow!!!:P

Monday, 25 June 2012

header!

hahai member!!!
tibe2 kan..aku mcm da pndai buad header...
n...haha...memg seronok la kn aku berkreatif seorang diri sendirian..
sebab terlalu bosan n internet pon lmbat...mcm nk pulang balik je p1 ni..haha
haa..lagi satu,.hari ni dak home grown kolej ak dftar tau..
n dak2 uh semua dudok kat area blog kitorg la..
n..sgt bising ye tadi...first day kn.,si ayah dok ketuk2 almari..
si adik maen tolak2 dinding..kesian zuzul homey ak taw kene tolak..
die tgah sedap landing je..ttibe ade budak ketuk2..*dinding kayu je*
dan sekarang,,siren sedang berbunyi..menandakan orentasi mereka bermula..
kbai my junior..selamat berkerja keras..haha..junior aku keh??*angkat bahu*
ok..maaf ak banyak melalut..byak sgt bnde nak dicrite taw..haha.*poyoz*
berbalik kepade header,nk tgok x header yg ak buad khas untuk aku nye blog..haha..
 
ok...the first one...dipersilekan.....

ha....awesome x???x kan..biase je..aku ni x kreatif pon..=.=
ha..the next..
actly ni yg first sekali ak buad..n ni la header first yg aku tuka tok blog aku..
tapi aku da tuka laen..haha...org kreatif kn..*puuiihh*
ok...seterusnya......dijemput....
haha..yg ni mcm poyo2 kn..nk tgok besa skit..juz tekan je at gmba tuh k..
hehe...
ok..he last one...the awesome one...yeke???*erk*
yg atas tu lah adelah yg terakhir..pas ni law aku rajen..ak buad lagi eh..
ok..nothin to say lah...
kalau bosan,mari buad header..haha
*aku lagi kerap tuka header dari post* haha.
#ade aku kesah??
akhir kate...
MARILAH BUAT HEADER UNTUK BLOG MASING MASING..

k bai...peace~~~





2 comments:

  1. cmne nak buat yot ? kau blaja dr mne ? nice job ! lawa ! <3 ngee :D

    ReplyDelete
  2. huhu..thanx..kaw stalk ak eh??haha..ak buat kat paint je la..:)

    ReplyDelete